top of page

EM Tvedestrand


EM Tvedestrand dag 1

En spennende helg er over og Team Offshore Racing stilte til start med C-94, C-55 og C-29.

C-94 med Jonas og Tomas fikk dessverre problemer med motor på vei ut mot startområdet og kunne ikke stille til start. C-94 prøver på nytt igjen på Lørdag. Etter som føret utviklet seg med mye vind og bølger så det meget lovende ut for ett spennende offshore race. C-55 og C-29 fikk begge gode starter i ett tett felt som hadde gode hastigheter ut mot «Møkkalasset» fyr. C-55 gikk opp i ledelsen, men måtte ut av plan pga ett uheldig motorstopp.

C-101, C-91 og C-2 dannet raskt en trio i front og kjørte litt ifra de andre båtene. C-29 prøvde å lukke luken med meget bra kjøring utaskjærs i sjøen. Anders og Kjetil i C-29 begynner å få opp dampen og distanserte C-45 og C-86 utaskjærs.

Utover i racet kjørte Erik og Christian i C-55 seg opp fra sisteplass og på runde 3 passerte de C-29 og nærmet seg trioen som lå i tet. Utrolig synd for C-55 at det ble motorstopp for de kjørte helt klart raskest av alle båtene generelt igjennom hele racet.

C-29 måtte bryte ut på runde 4 med defekt rele til trimpumpe, og C-55 endte tilslutt opp på en meget bra 3.plass i dagens race.
EM Tvedestrand dag 2.

Dagens spørsmål innad i Team Offshore Racing var om Erik og Christian i C-55 kunne kjøre seg enda høyere opp i sammendraget med seier i dagens race. Dette var race 2 av 2 og distansen på dagens racet er lengre enn gårsdagens og dermed mer tellende i forhold til sammenlagt resultat.

C-94 med Jonas Hansen og Tomas Martinsen var klare til start, sammen med Anders Wessel Pettersen og Kjetil Christoffersen i C-29 etter at begge båter hadde tekniske problemer.

Problemene fortsatte for C-29 da de valgte raskt å bryte. C-94 fullførte racet, men klarte ikke å holde normalt høyt tempo. «Her må vi tilbake på verkstedet» var en rask kommentar fra Anders.

C-55 gikk hardt ut og viste seg helt klart som den raskeste båten inne i fjorden. Etter en liten fight med C-101 kom Erik og Christian først ut mot møkkalasset. Her bommet de på en av bøyene og racet var over! Utrolig synd for gutta da de viste nok en gang at deres båt er å regne med.

Gratulerer Marcus Johnsen og Jussi Myllymæki i C-101 med 1.plass i EM…!

Comments


bottom of page