top of page

NM gull og sølv i Tønsberg

Maksimal uttelling

Team Offshore Racing fikk maksimal uttelling i årets Norgesmesterskap som ble arrangert av Tønsberg Båtrace og Re motorsport på Jarlsø Marina denne helgen!

Norgesmesterskapet besto av 2 stk race på Lørdag med totalt 8 startede 3-C båter!


C-55 med Erik Sundblad Johansen og Frank James Wilson kjørte inn til en klar seier race 1 og race 2 og ble dermed Norgesmestere i klasse 3-C..!


C-29 med Anders Wessel Pettersen og Håkon Christoffersen klarte 2.plass i race 1 og 3.plass i race 2, noe som holdt til en 2.plass totalt.Tønsberg Båtrace og Re Motorsport sitt første Offshore arrangement

Vanligvis er vi offshore utøvere vant med rundbane race i Tønsberg sentrum, da som tilskuere. Denne helgen fikk vi vårt eget offshore arrangement ute på Jarlsø Marina. Nydelig plass perfekt for offshore!

Vær og vind spiller mye inn på hvilken type racing det blir. Slik været ble denne helgen utviklet dette seg til et høyhastighets race med sol, noe vind, men nok så stille på havet.


Vi i Team Offshore Racing håper på nytt arrangement på Jarlsø Marina 2020, da også med NM status!


Livestreaming

Fuse Innovation, Helimedia og Drone Fabrikken kjørte nytt prøveprosjekt innen offshore racing.

Utrolig artig med livestreaming via droner og utplasserte kameraer.

Takker kommentatorer Kjetil Bjørntvedt, Kenneth Hartmann Dahl samt reporter Stine Enerstvedt Engelstad som gjorde sendingen informativ og underholdende.


GPS sporing på båtene

Nytt også for året er at Motorsportforbundet har innført at samtlige båter skal bruke www.webtracking.se

som leverer GPS sporing til båtene. Dette gjør det mye enklere for publikum og følgere hjemme, som kan følge båtene på web via sjøkart osv.Bilder fra Race 1 og Race 2

Bilder er hentet fra Tønsberg Båtrace

(foto: Odd Lie, Jon Petter Marthinsen, Øyvind Sætre)Comments


bottom of page