top of page

Smögen


«Stang ut for alle våre båter på dag 1 her i Smögen»C-55 med Erik Sundblad Johansen / Tomas Martinsen ledet ut ifra start, misset litt med sporvalg og måtte korrigere. Dermed misset de terreng til C-86. Ut på runde 2 var C-55 på vei til å passere C-86 som hadde tatt ledelsen. Dessverre gikk passeringen galt for C-55, da de kom i kontakt og krasjet med Fredrik Groth i sin C-86. Heldigvis endte sammen støtingen i en spinn for C-55. Begge båtene klarte å fullføre racet.Erik må ta båten med hjem til verkstedet for rep, så kommer det en senere oppdatering på når båten vil bli klar igjen. Meget syd da C-55 har vist seg helt klart som en av de beste C båtene igjennom sesongen.
Anders Wessel Pettersen / Kjetil Christoffersen i C-29 kom ikke lengre ut enn til start, da de måtte bryte racet pga tekniske problemer med sikkerhet/luftsystemet. Bildet under viser Kjetil sitt Tiger Performance utstyr med defekt slange for luft tilførsel.


Solid kjøring for Anniken Hansen og Thomas Hansen i J-12. Dessverre holdt det ikke hele veien inn, da de grunnstøtte rett før målgang.
«Seier for C-29 på dag 2»

I og med at C-55 ikke kunne fullføre pga større skader på skroget, fikk Kjetil låne luft tilførsels slangen til Erik slik at C-29 kunne stille til start.

Spennende dag 2 hvor C-29 jaget ledelse ut i fra start. C-29 jobbet seg helt innpå C-86 og passerte da C-86 fikk tekniske problemer.

Det smakte godt med seier og en flott gjennomkjøring for Anders og Kjetil etter mye motgang igjennom sesongen så langt.
Comments


bottom of page