top of page

Høstregatta Tvedestrand

Team Offshore Racing stilte til start i årets høstregatta med 2 båter (og ett helikopter).

J-12 med Anniken Hansen og Thomas Hansen var klare til fullføre deres første sesong i V-60 klassen.

Med meget bra kjøring sesongen igjennom ligger de an til 3.plass i norges cupen.

For anledningen var det Anders Wessel Pettersen som skulle kjøre C-55 sammen med Tomas Martinsen. Kjempe gest fra båteier Erik Sunblad Johansen som like godt stilte med helikopter for anledningen!

Forventningene til siste løp er selvfølgelig å bite fra seg, men med noe ukjent båt er dette en flott treningsarena for oss, komenterer Anders og Tomas før start.

Bilde hentet fra film - Erik Sundblad Johansen

En forykende start: Her er oversiktsbilde fra hellikopteret, C-55 gikk rett opp i ledelse med C-2 på 2.plass og C-91 på 3.plass. C-55 og C-2 dro litt i fra de andre i feltet og det ble fort en intens kamp om ledelsen.

Tar ledelsen: Jan Trygve Braaten / Asgeir Borgemoen passerer C-55 med Anders Wessel Pettersen / Tomas Martinsen. Forbikjøringen skjer rett før runding på banens yttre punkt ved Møkkalasset fyr.

Yttre runding Møkkalasset: C-55 holder godt følge med C-2. Anders Wessel Pettersen / Tomas Martinsen har god flyt og balanse i kjøringen.

Tar innpå: Generelt i racet mister C-55 litt tereng ute ved runding, men tar dette igjen ellers på banen. Meget bra løp men det hold dessverre ikke helt inn for C-55 som passerer målgang 50-60 meter bak C-2.

Måtte bryte med motorproblemer: Dessverre for Anniken Hansen / Thomas Hansen måtte de brøyte ut på første lange runde.

2.plass til C-55: Anders Wessel Pettersen og Tomas Martinsen kjørte inn til en flott pall plassering. Gratulerer med seier til Jan Trygve Braaten / Asgeir Borgemoen i C-2.

V-60 Norgescupen: 3.plass totalt i Norgescupen til J-12 med Anniken Hansen og Thomas Hansen.

3-C Norgescupen: C-94 fikk 5.plass, C-29 fikk 4.plass, C-55 fikk 2.plass.