top of page

Eget design på styresystem

Oppdatert: 17. des. 2020

Er det noe som vi i Team Offshore Racing brenner for, så er det optimaliseringer og mekaniske utfordringer.

Eget designet hydraulisk styring er en av flere detaljer som vår pilot Anders Wessel Pettersen har utviklet igjennom mange år i racing.Norskprodusert og eget design Massiv aluminium sylinder designet med minst mulig deler og sammensettinger.

Solid lettvekts konstruksjon bestående hovedsakelig av ett rør, endelokk og stempelstang. Idéen og designet gir høyeste presisjon og sikkerhet, samt optimal sikring mot potensiell lekkasje.

Motor, rigg og ikke minst styring får store påkjenninger under race, og styresystemet er noe av det mest kritiske på båten om det skulle feile.


Testet under ekstreme forhold

Styringen er blitt testet og utviklet igjennom 15 år med racing. Benyttes og videreutvikles på vår racebåt Twister C-29. Ett større knippe Sportsbåter/fjordracere og flere av våre konkurrenter har også begynt å kjøre med dette styresystemet!

Tilpasnings dyktig styresystem

Riktig slaglengde på sylinder og tilpasset styre vinge for aktuell motortype, gjør at sylinderen passer til så og si alle type utenbordsmotorer. Rigg bildene viser Mercury 200XS med doble sylindere.


Comments


bottom of page